Making your brand come alive

Idé-udvikler AD'er

At kunne tænke tanken
Som AD'er er det min opgave at udvikle kreative idéer og tankevækkende koncepter. På et tidspunkt skal tankespind og abstrakte idéer udmønte sig i en helt konkret vision: Et billede, en overskrift og noget design, der tilsammen skal formidle et komplekst budskab – stærkt, enkelt og originalt. Det er en udfordring! Nogen gange må der grubles længe...

Salgstanker der sælger
Det færdige budskab skal nemlig både være opsigtsvækkende, relevant og involverende – og så skal det samtidigt passe til virksomhedens brand. Profilen skal stå knivskarp. Budskabet kan så enten være humoristisk, cool eller provokerende, men uanset form, stil og tone skal det altid være indlysende og sympatisk. Altså sælgende. For det er jo salgstanker, der sælger. You are only in it for the money! Du tænker altid på ROI.

Stof til eftertanke
En livlig fantasi er altså ikke nok. God forretningsforståelse og salgskritisk sans er også nødvendige ingredienser, når man vil have succes. Og så skal det hele pakkes ind i et flot og indbydende design. Brand Builder skænker det hele en tanke!