Making your brand come alive

PR journalist

Få dit budskab ud til hele dit marked
PR er en vigtig disciplin, som kan have stor betydning for din virksomheds kendskabsgrad og image. Især hvis der arbejdes kontinuerligt med medierne. PR fungerer desuden perfekt sammen med annoncering og brochureindstik i bladene. Og så er det gratis.

Vi forstår at vinkle stoffet
Udfordringen ligger i at vinkle artiklerne, så de har en vis redaktionel lødighed, så mediets uafhængighed ikke kan anfægtes ved at publicere stoffet. Det er en balancegang. For idéen er jo helt klart, at kunden skal have positiv omtale i forbindelse med nye tiltag, produktlanceringer m.m., der skaber opmærksomhed, og som giver goodwill til virksomheden.

Gode resultater
Brand Builder har løst en lang række PR opgaver for mellemstore virksomheder med stor succes. Vi tilbyder alt fra pressemeddelser og virksomhedsportrætter til holdningsbårede artikler og produktnyheder. Artikler versioneres og budskaber skræddersyes til de enkelte medier for at opnå bedre optagelse i disse. Kort sagt: Vi arbejder seriøst med PR mediet og opnår fine resultater for vore kunder. Se casen for ovenlysproducenten Vitral.