Making your brand come alive

Tekstforfatter

Et liv med sprog
Med en opvækst i Canada, en fortid som skuespiller og mere end 20 år som reklamemand har jeg et passioneret forhold til både det danske og det engelske sprog. Som tekstforfatter er jeg nysgerrig og analytisk og god til at sætte mig ind i komplekse emner og målgrupper.

Målrettede og effektive budskaber
Først når jeg har tilegnet mig al nødvendig viden, sætter jeg mig til tastaturet. Brand Builders tekster fremstår derfor relevante, præcise og målrettede. Men de er også kreative, pædagogiske og fejlfri og altid med en god logisk argumentation, så folk forstår budskabet og køber produktet. Det er jo det, det handler om.

Humoristisk, forførende eller "nålestribet"
I min tid som kommerciel rimsmed har jeg forfattet tekster til et utal af små og store virksomheder. Jeg har skrevet om stort set alt – både på dansk og engelsk. Jeg kan kommunikere informativt, effektivt og stramt, humoristisk, forførende eller "nålestribet" – alt efter hvem jeg skal motivere, flytte eller sælge noget til.

Tekster til alle formål
Jeg forfatter alt lige fra profil- og produktbrochurer til hjemmesider, annoncer og pressemeddelelser. Jeg skriver tekster til både on-line og off-line medier. Derudover forfatter jeg mange marketingrelaterede dokumenter som strategier, markedsanalyser, møde- og briefingrapporter.