Making your brand come alive

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide


COVI PRECISIONS laserteknologiske ekspertise brandes i et cool stålblåt design

Covi Precision ville have en ny hjemmeside, der skulle brande firmaet som en højt specialiseret videnvirksomhed inden for laserforarbejdning af mikro-komponenter i metal og plast.

Produkt: Ordreproducerende underleverandør af div. laserforarbejdende ydelser.

Målgruppe: Indkøbsansvarlige inden for medico,- elektronik og fødevareindustrien i Norden.

Baggrund: COVI PRECISION er en af Danmarks førende specialister inden for laserskæring, lasersvejsning og lasergravering i både metal og plast. Herudover udfører virksomheden div. processer indenfor præcisionsforarbejdning foruden montageopgaver, logistik og supply chain ydelser.

Opgaven: At udvikle en ny hjemmeside, der på en overbevisende måde, kunne positionere COVI PRECISION som en at de mest kompetente og attraktive samarbejdspartnere inden for laserforarbejdende ydelser.

Målsætningen: At tiltrække flere nye interessante kunder og bane vejen for en dialog om længerevarende kontraktsamarbejde. 

Løsningen

Et cool stålblåt design
Hele hjemmesiden er holdt i kølige farvenuancer. Top-billederne er næsten sort/hvide med en let blålig toning. Disse er sat ind i en kileform omkranset af en lyseblå outline, hvor den centrerede spids peger nedad. Den lyseblå farve anvendes desuden til forskellige grafiske effekter som fx de retningsgivende pile, streger og billedprofiler.

Baggrunden er svagt grålig, som harmonerer fint med de mørkegrå overskrifter og tekster. Sitet markeres i topmenuen og i bundbjælken med en kølig mørkeblå farve, der danner en markant ramme om hele siden.

I toppen af hver side på websitet er der et større billede eller et slideshow. Billederne viser COVIS dedikerede fagspecialister arbejde med diverse højteknologiske maskiner og analyseapparater. Det er samspillet mellem den nyeste laserteknologi og de dygtige medarbejdere, der formidler COVIS brand: Laserteknologisk ekspertise.

Hvert top-billede er ledsaget af fængende dynamiske overskrifter og korte tekster, der enten uddyber en konkret kompetence eller brander COVIS knowhow på området.

Derudover er alle kompetencer og ydelser ledsaget af et væld af eksempler på forarbejdede komponenter. På mange af disse er der indsat et centimetermål, for at man tydeligt kan se målestoksforholdene, hvilket er afgørende for at kunne vurdere kvaliteten af det udførte arbejde.

Resultatet

Det kølige stålblå design i kombination med de flotte sort/hvide billeder formidler fint COVI PRECISION som en højt specialiseret underleverandør af laserforarbejdende ydelser.

Tekster, billeder og dynamisk specialgrafik fortæller en relevant og fagligt inspirerende historie, der effektivt formidler COVI PRECISION som en kompetent og attraktiv samarbejdspartner, der med sin procesoptimerende rådgivning er i stand til at levere hele værdikæden som integrerede totalløsninger.