Making your brand come alive

Et business-to-business bureau med kant

Et lille kreativt b2b reklamebureau

Brand Builder er et lille reklamebureau, som udvikler stærke idéer, relevante budskaber og effektfulde kampagner for små og mellemstore b2b virksomheder.

Det vi gør
Brand Builder løser alle dine reklame- og kommunikationsopgaver effektivt, målrettet og til rimelige priser. Vi laver hjemmesider med CMS og SEO, grafisk design, E-mail markedsføring, brochurer, annoncer, DM, tekster, PR og hele kampagner. Derudover laver vi markedsanalyser, kundeinterview og decideret salgsarbejde og mødeaftaler. Vi styrer hele processen fra A til Z.

Det vi kan
Vi sætter os grundigt ind i din virksomhed, dit marked og dine produkter – og i din målgruppes produktkrav og branchekultur. Med denne viden er vi i stand til at definere dit brand og derfra udvikle og formidle kreative og relevante budskaber. Vi giver din virksomhed en skarpere profil. Vi skaber større respons på dine kampagner. Og vi styrker din position i markedet.

Det kan du vælge
Et lille reklamebureau, der udvikler stærke idéer, relevante budskaber, godt design og reklame der virker. Du kan trække på mere end 20 års erfaring og et netværk af dygtige fagfolk med særlige kompetencer.